ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Ο ηλεκτρολόγος Θύμιος Γουργουλέτης, στην Πάτρα, αναλαμβάνει τη μελέτη και συντήρηση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε κατοικίες, πολυκατοικίες αλλά και σε κάθε είδους κτίρια! Έχει διεκπεραιώσει πολλά έργα στον τομέα του και διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία για την παροχή όλων των καλύψεων σε μία συντήρηση κτιρίου όπως:

Πυροπροστασία
► Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
► Επισκευές ηλεκτρολογικών βλαβών
► Συντήρηση κτιρίου
► Εγκατάσταση Συστημάτων Ασφαλείας

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

Η ηλεκτρολογική μελέτη αποτελεί το πρωταρχικό κομμάτι για την κατασκευή μιας αξιόπιστης ηλεκτρολογικής εγκατάστασης. Η μελέτη αυτή πραγματοποιείται για να προσδιοριστεί ο τρόπος και τα υλικά της εγκατάστασης.

Με την υλοποίησή της επιδιώκεται ο υπολογισμός της μικρότερης δυνατής ενεργειακής κατανάλωσης, η επιλογή των καταλληλότερων και ποιοτικότερων υλικών, η ικανοποίηση των αναγκών το πελάτη, η ποιότητα και το κόστος της κατασκευής και η αποφυγή τυχόν λειτουργικών προβλημάτων.

ΜΕΛΕΤΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Η μελέτη αρχιτεκτονικού φωτισμού αναδεικνύει τους αρχιτεκτονικούς και περιβάλλοντες χώρους.

Ο σωστός φωτισμός βελτιώνει τη λειτουργία ενός χώρου, εντείνοντας την ευκρίνεια στο περιβάλλον του κάθε χρήστη. Η αισθητική του χώρου βελτιώνεται, ενισχύοντας την αρχιτεκτονική του.

Κατά τη μελέτη φωτισμού, καθορίζεται ο κατάλληλος αριθμός και η σωστή τοποθέτηση των φωτιστικών σωμάτων. Λαμβάνεται επίσης υπόψη το συνολικό κόστος αγοράς και συντήρησης.

Η μελέτη φωτισμού δεν πρέπει να συγχέεται με την ηλεκτρολογική μελέτη. Η πρώτη αφορά το λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα, ενώ η δεύτερη τις τεχνικές προδιαγραφές της εγκατάστασης.

Επικοινωνήστε με τον Θύμιο Γουργουλέτη

στην Πάτρα, στο 6977402182

καθ’ όλη τη
διάρκεια του
24ωρου

για άμεση και

αποτελεσματική εξυπηρέτηση